We staan voor u klaar!

Schrijf ons

Beschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee wij u van dienst kunnen zijn.
Wij kunnen uw vraag dan gericht en op zo kort mogelijke termijn beantwoorden.

Contact

Gelieve alle gevraagde informatie zo volledig en correct mogelijk in te vullen. Op die manier kunnen we u sneller van een goed antwoord voorzien.

  • Met * aangeduide velden zijn verplicht in te vullen velden

Bent u al klant? *

  • Ja Nee

Themakeuze *

Themakeuze *

Toestemming om benaderd te worden voor commerciële doeleinden:

Met de nieuwsbrief ontvangt u steeds up-to-date de belangrijkste informatie en nieuwtjes over flatex en ons handelsaanbod. Op de nieuwsbrief kan ik me op elk moment uitschrijven. (Hiervoor vind ik een aantekening in elk nummer.)
Meer nieuwsbrief-aanbiedingen van flatex, als abonnement vindt u hier.


Ik wil graag informatie ontvangen over producten en aanbiedingen op het gebied van het online verhandelen in effecten, derivaten en CFD's en aanverwante producten of diensten, zoals huidige nieuwe uitgaven, prijsvragen, nieuwe opleidingsaanbiedingen van de flatex Academie, verkiezingen van makelaars of actuele marktinformatie en hiervoor gecontacteerd worden door flatex per e-mail. In deze context ga ik ermee akkoord dat persoonlijke gegevens door flatex worden verzameld en door flatexDEGIRO Bank AG naar flatex worden verzonden en dat die gegevens door flatex worden opgeslagen, verwerkt en gebruikt. Dit betreft niet het doorsturen van mijn gegevens naar andere derden.


Ik wil graag informatie ontvangen over producten en aanbiedingen op het gebied van het online verhandelen in effecten, derivaten en CFD's en aanverwante producten of diensten, zoals actuele nieuwe uitgiften, prijsvragen, nieuwe opleidingsaanbiedingen van de flatex Academie, verkiezingen van brokers of actuele marktinformatie ontvangen en hiervoor door flatex telefonisch gecontacteerd worden. In dit verband ga ik ermee akkoord dat persoonsgegevens door flatex worden verzameld en ook door de flatexDEGIRO Bank AG aan flatex worden doorgegeven en dat deze gegevens door flatex worden opgeslagen, verwerkt en gebruikt. Dit betreft niet het doorsturen van mijn gegevens naar andere derden.

Mijn toestemming(en) kan ik op elk gewenst moment met onmiddellijke ingang intrekken.

Opmerking:
De flatexDEGIRO Bank AG verzamelt en verwerkt de gegevens van het contactformulier voor de bewerking van uw aanvraag en evt. ter voorbereiding op een contractuele relatie. Verdere gedetailleerde informatie volgens artikel 13 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming van de EU.

  • ©2022 flatex