Vele malen bekroond
Gewoon beter

Het Handelsblatt, Stiftung Warentest, n-tv
en vele andere hebben de vergelijking gemaakt.

Awards

Mooie erkenningen voor een uitstekende service. Flatex is de online broker voor particuliere beleggers en actieve handelaren met structureel de scherpste tarieven. Daar zijn we inmiddels meerdere malen voor bekroond.

Lees onderstaand de (vertaalde) van testrapporten van verschillende brokervergelijkingen.

Vier keer op rij de 1e plaats – flatex is de gunstigste broker
De “normale handelaar” heeft een totaal besparingspotentieel van 82% ten opzichte van een traditionele bank als hij met zijn poretefeuille overstapt naar flatex. Per kwartaal betaalt hij slechts € 50,60 (tarief in Duitsland). Een actievere handelaar bespaart zelfs 86% vergeleken met een grootbank, tegen een gemiddeld tarief van 195,44 per kwartaal. ”Flatex heeft echt gescoord: Binnen de vijf categorieën een resultaat van drie keer goud, één keer brons en een vierde plaats spreekt voor zich. Zo wist de broker zich ook zeker te stellen van de overall zege,” [1] zegt ook €uro am Sonntag.

[1] bron: €uro am Sonntag, Test: „Directbanken Brokerage” deel 1, editie 31/19, 03-08-2019

 

flatex is de "Beste online-broker" - voor de 6e keer op rij!

Het wordt steeds belangrijker voor Europeanen om een eigen vermogen op te bouwen. De klassieke spaarrekening is echter al lang achterhaald, in plaats daarvan geven we vandaag de dag de voorkeur aan beleggen. Het is belangrijk om de kosten zo laag mogelijk te houden zodat onze investeringen later ook het verwachte rendement opleveren. Juist bij de transactiekosten betaal je bij veel aanbieders nog fors.

Om te ontdekken welke online-broker werkelijk gunstig is, vergeleek de FMH-Finanzberatung aan de hand van twee voorbeeldklanten de condities van 16 online-brokers.

Het resultaat: flatex is de ”Beste online-broker” en overtuigt met een bijzonder klantvriendelijke flatrate per order. In de handel buiten de beurs om is dat € 5,90 per order (tarief in Duitsland), onafhankelijk van het aantal orders en het volume van de order. Het verschil in kosten ten opzichte van de duurste aanbieder bedraagt € 145 of € 94 per jaar.

Dientengevolg is flatex voor beide voorbeeldklanten de beste keuze. ”Het komt aan op transactiekosten” [1] bevestigt ook FMH-expert Sigrid Herbst. Handelt de klant ”effecten buiten de beurs om, dan krijgt hij bij de Duitse broker flatex de beste condities.” [2]

[1], [2] Bron: www.handelsblatt.com, „Anleger können bei Depotgebühren kräftig sparen – ein Vergleich“, 23.05.2018

Drie keer op de 1e plaats - flatex is de gunstigste broker

De normale handelaar heeft een totaal besparingspotentieel van 80% als hij met zijn poretefeuille overstapt naar flatex. Per kwartaal betaalt hij € 60,77 (tarief in Duitsland). Bij de nr2 aanbieder zou hij 17 € meer moeten betalen. ”Flatex heeft echt gescoord: Drie keer goud en een keer zilver spreken voor zich. Zo wist de broker zich ook zeker te stellen van de overall zege,” [1] zegt ook €uro am Sonntag.

[1] bron: €uro am Sonntag, Test: Directe banken deel 1, 4.-10.8.2018

Mooie 3e plaats als daytrade broker van het jaar

Bijna 36.000 traders waren het erover eens: flatex verdient een zeer goede derde plaats in de categorie van daytrade broker.

Al voor de 19e keer vond op www.brokerwahl.de de verkiezing plaats van broker van het jaar. Van 01 tot 28 maart 2019 konden traders in 6 categorieën op hun favoriete broker stemmen. Hartelijk dank aan alle klanten voor de vele positieve beoordelingen.

Bron:
https://broker-test.de/brokerwahl-neuigkeiten/nachrichten/brokerwahl-das-sind-die-sieger-der-brokerwahl-2019/

Stemming van broker van het jaar 2018

Fondsen & ETF’s broker 2018 – flatex neemt een zeer goede 2e plaats in

Meer dan 33.000 beleggers stemden voor hun favoriete broker en gaven daarbij duidelijk aan wat ze van een goede broker verwachten, namelijk: lage transactiekosten (83,7%), gratis portefeuillebeheer (70,7%) en een groot handelsaanbod (49,4%). Hierbij interesseerden de meeste beleggers zich voor aandelen, fondsen en ETF's.

flatex scoort bij de klanten vooral met de lage transactiekosten. Per trade betalen beleggers bij flatex steeds slechts € 5,90 (tarief in Duitsland), hoe hoog het ordervolume ook is. Ook wat de kosten voor het rekeningbeheer betreft, is flatex één stap vooruit. De servicefee is zoals bij vele andere online-brokers intussen ook gratis. Hier moeten vooral de traditionele grootbanken een dringende inhaalslag maken.

Ook bij het productaanbod toont flatex grote overeenstemming met de wensen van de klant: Als generalist onder de brokers biedt flatex zijn klanten niet alleen een algemeen brede keuze aan producten, maar stelt zij ook het grootste aanbiedod aan fondsen en ETF’s ter beschikking.

Bron: Stemming van broker van het jaar 2018,
www.brokerwahl.de/, 31.03.2018

Met flatex kunnen beleggers ”gemakkelijk besparen tot bedragen met vier cijfers”

Het magazine ”€uro am Sonntag” heeft de vergelijking gemaakt: flatex biedt voor vier van de vijf type beleggers het gunstigste aanbod voor hun strategie. Actieve handelaren, normale thandelaren, spaarplanners en “directe handelaren” zijn bij flatex aan het beste adres en kunnen in vergelijking met andere aanbieders enorm besparen op kosten.

Zo bespaart bijv. de actieve handelaar bij flatex € 2740 aan kosten per jaar. Ook spaarplanners betalen per kwartaal slechts € 23. Zo gunstig was geen enkele andere aanbieder. flatex krijgt ”vier keer goud en een keer zilver. En daarmee dus ook de overall zege,” verheugt zich €uro am Sonntag.

  • ©2021 flatex