Effecten kopen en verkopen
Vele mogelijkheden

Handel in verschillende beleggingsinstrumenten zoals aandelen,
obligaties en trackers. Het aanbod is divers en bovenal erg voordelig.

Uw voordelen

  • Handel in aandelen, obligaties, fondsen en ETF’s
  • € 3,90 transactiekosten voor handel in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en ETF’s.
  • € 0 periodiek beleggen in selectie iShares ETF’s

 

  • Toegang tot wereldwijde aandelen
  • Volledig geïntegreerde CFD-handel
  • Snelle uitvoering met realtime koersen

 

 

Kosten rekening:

Met flatex als uw broker en bewaarder van uw effecten hoeft u zich geen zorgen te maken over kosten voor het aanhouden van uw rekening. Uw rekening en portefeuille worden gratis beheerd.

Daarbij fungeert flatexDEGIRO Bank AG als rekening- en depothoudende bank. Wij bieden u een uitstekende service, snelle orderafwikkeling en een effectief handelsplatform.

De bank is aangesloten bij de wettelijke depositogarantie van de Entschädigungseinrichtung deutscher Banken GmbH (EdB). Meer informatie is te vinden op de website van de Entschädigungseinrichtung deutscher Banken GmbH op
www.edb-banken.de.

Periodiek beleggen met ETF’s

Met flatex kunt u heel eenvoudig en supervoordelig periodiek beleggen met ETF’s. Met een groot aanbod aan trackers kunt u op deze manier automatisch per maand of kwartaal een vastgesteld aantal of bedrag investeren. Zo bouwt u in de loop der tijd goed gespreid een vermogen op voor later. Periodiek beleggen doet u bij flatex zonder transactiekosten en zonder servicefee over de portefeuille. Hou er wel rekening mee dat er over het algemeen kosten van derden, zoals de beheerkosten van fondsen en ETF’s betaald moeten worden. In Duitsland hebben we met ons periodiek beleggen product (Sparplan genoemd) al meerdere prijzen gewonnen.

CFD-handel

flatex biedt als online broker in Nederland ook volledig geïntegreerde CFD-handel aan. Een extra effectenrekening bij een externe CFD-broker is dus overbodig! Lees meer over de CFD-handel bij flatex.

  • ©2022 flatex